Четвер, 25.04.2024, 09:22 Вітаю Вас Гість | RSS
Полтавська спеціалізована школа I-III ступенів №3
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 215
Форма входу
Мы вконтакте
Мы [b]онтакте
Головна » 2012 » Листопад » 5 » Соколята нас не підвели!
19:02
Соколята нас не підвели!
В п'ятницю команда нашої школи брала участь у міській військово-патріотичній грі "Сокіл" ("Джура"), що проходила на базі ЗОШ №22. Наші "Завзяті козаки"(саме так називалася наша команда) взяла участь у шістьох конкурсних естапах, але пропоную про все розповісти по порядку.
 Підготовка до творчого етапу під назвою "Ватра" почалася ще за місяць до змагань. Учасники повинні були підготувати виступ до семи хвилин у якому показати  цікавий звичай чи історичний факт з історії козаччини або ж української армії, виступ мав містити пісні, танці, вірші, словом все що заманеться.  Після підбору пісні, написання сценарію та змучених підготовок до виступу, завдяки заступнику директора з виховної роботи Таскіної Людмили Леонідівни, вчителю музики Богдани Миколаївні Тертичної та класним керівника, виступ вдався на славу.
 Потім ми попрямували на конкурс "Військової пісні та шикування". Підготовкою до цього етапу займалися вчителі фізичної культури Пазинич Вячеслав Анатолійович та Пустовіт Олена Іванівна. Долаючи хвилювання, мряку та холод на вулиці ми все ж таки справилися і попрямували далі.
Наступний етап потребував від учасників знань з медицини та біології, він мав назву "Рятівник". Тут треба було визначити з ренгену, яку людина отримала травму, відповісти на питання керівника щодо першої медичної допомоги при різних видах ушкодженнь... і це нашим учням було під силу.
 Далі ми попрямували до інтелектуального конкурсу "Відун", який перевірив знання з історії Запорізької Січі та української армії. Довго ми там не затрималися, з усіма завданнями впоралися)
Далі у спортивному залі школи нас чекала туристична естафета, там були і переміщення на канаті, і ходьба по жердині, і лазання по мотузкам, і стрибки по острівцям. Лише один зрив з мотузок, а так все пройшло на "ура".
І останній конкурс під назвою "Топографія" вимагав від нас знань картографічних знаків, які ми вивчаємо на географії. Одна помилка з цієє чортовою "лісосмугою", і ми завершили змагання))).
Проаналізувавши помилки та поспостерігаючи за іншими школами, можемо сказати, що ми виступили на  гарному рівні.
Команда вдячна усім за підтримку та допомогу, слідкуємо за результатами та очікуємо їхнього завтрашнього оприлюднення!
Переглядів: 566 | Додав: tatyana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Часы
Личный кабинет

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!
Образование