Вівторок, 19.03.2024, 13:08 Вітаю Вас Гість | RSS
Полтавська спеціалізована школа I-III ступенів №3
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 215
Форма входу
Мы вконтакте
Мы [b]онтакте
Головна » 2011 » Грудень » 09
Результати I етапу Всеукраїнської олімпіади з хімії базових джерел

8 клас: брали участь 9 учнів; максимальна кількість балів за 5 завдань – 12б.
Бартєнєв Олександр 8В – 11 б.
Даценко Діана8В – 10 б.
Ніколенко Катерина8А, Гринь Альона 8Б – 8 б.

9клас: брали участь 6 учнів;
Нагорна Анна 9Б – 11б.
Тріфанкіна Катерина 9Б – 7б.
Стасюк Микола 9Б – 4б.

10 клас: брали участь 6 учнів:
Шестопал Валерія 10А – 8б.
Животовська Анастасія 10В – 7,5 б .
Сопільняк Світлана 10А – 7.

11 клас: брали участь 5 учнів.
Лук’янова Альона 11А – 8б.
Тітаренко Сергій 11А – 7б.
Пучков Юрій 11Б – 5б.

Результати I етапу Всеукраїнської олімпіади правознавства 9 клас

Форма проведення олімпіади – письмова

Кількість учнів 5

Результати
Стасюк М. – 12 б.
Кононенко Я. – 10 б.
Коба О. – 9 б.

Результати I етапу Всеукраїнської олімпіади історія 9 клас

Форма проведення – письмова

Кількість учнів – 5
Ж ... Читати далі »
Переглядів: 712 | Додав: tatyana | Дата: 09.12.2011 | Коментарі (1)

Традицією в Полтавській спеціалізованій школі I-III ступенів №3 стало святкування дня Покрови. Учні 4 Б класу під керівництвом вчителя Луценко О. В. презентували свій проект "Козацькому роду нема переводу". Діти познайомили гостей з історією цього свята, що сягає в сиву давнину. За народними переказами 14 жовтня 1164 року Божа Матір свої білим покровом накрила землі Київської Русі, захищаючи від усіляких бід. З цього часу довга біла покрова Божої Матері стала своєрідним оберегом України, символом її споконвічного прагнення до встановлення злагоди і миру між своїми й чужими землями.

Гостей свята було познайомлено з приказками, прислів'ями, прикметами, які пов'язані з днем Покрови.

Дуже цікавою та змістовною була розповідь про творчість відомих полтавчанок - легендарної Марусі Чурай та сучасної співачки Наталії Май. Прозвучали уривки з історичного роману у віршах Ліни Костенко "Маруся Чурай".

Глядачі були вражені майстерністю виконання учнями запальних українських пі ... Читати далі »
Переглядів: 575 | Додав: tatyana | Дата: 09.12.2011 | Коментарі (0)

В кінці листопада відбудеться гра КВК серед учнів 9-11 класів. Тема гри: "Майбутнє нашої молоді". Конкурси гри: привітання, розминка, конкурс капітанів, музичне домашнє завдання. Привітання - 5 хвилин, розминка: по два питання від кожної команди ( питання повинні розпочинатися словами: "Молодь обирає..."), конкурс капітанів - 2 хвилини ( тема виступу: " Я за зміни"), домашнє завдання - до 7 хвилин.

Чекаємо на Ваші заявки.



З повагою Шкільна спілка лідерів!
Переглядів: 1080 | Додав: tatyana | Дата: 09.12.2011 | Коментарі (1)

17 жовтня пройшов І тур Всеукраїнської олімпіади з англійської мови.

Вітаємо переможців !!!

8 клас: Ніколенко Катерина - І 10 клас: Назаренко Стефанія - І

Сайко Анна - ІІ Каліман Любов - ІІ

Яременко Ірина - ІІІ Сопільняк Світлана - ІІІ

9 клас: Басенко Яна - І 11 клас: Шевченко Юлія - І

Нагорна Анна - ІІ Герман Денис - ІІ

Стасюк Микола - ІІІ Лук'янова Альона - ІІІ

Бажаємо успіхів у ІІ турі !!!
Переглядів: 771 | Додав: tatyana | Дата: 09.12.2011 | Коментарі (0)

Сьогодні відбулося перше засідання Школи маленьких лідерів. Актив Шкільної спілки лідерів приготували цікаву програму для малечи. Розпочали заняття ми з гри "Давайте познайомимся", кожен учасник казав як його звати і які в нього хороші якості. Після гри, ми перейшли до теорії, розповіли, хто такий лідер, які повинні бути якості у лідера, що повинен робити лідер. Після теорії ми знову перейшли до ігор, спочанку ми пограми в ігру "Мотузочка дружби", після чкої у кожного учасника залишилася на згадку мотузочка. Потім, ми пограли в ігру, яка називається: "Капітан", кожен маленький учасник нашого засідання, побував на місці капітана. І закінчилося наше заняття підведенням підсумків. Кожен учасник розповів, що йому сьогодні сподобалося, що цікавого дізнався і чому хоче навчитися.
Переглядів: 565 | Додав: tatyana | Дата: 09.12.2011 | Коментарі (0)

11 жовтня 2011 року в нашій школі відбулося свято. Найменшим учням школи дали почесне звання Першокласник. Чарівна фея зі своїми помічницями подарували учням маленьке дійство: розповіли про школу, затанцювали, пограли. А школярі в свою чергу дали клятву Першокласника.

Ми бажаємо маленьким школярам успіхів!!!

Шкільна спілка лідерів.
Переглядів: 730 | Додав: tatyana | Дата: 09.12.2011 | Коментарі (0)

Веселковими переливами продовжують звучати привітання вчителям з нагоди професійного свята. Ще не згасли в пам'яті гучні оплески вдячних вчителів талановитим артистам нашої школи,як феєрверк аплодисментів пролунав від освітян ПНПУ ім.Короленка учням 3-Б класу та вчителям Заколодній А.М.,Тертичній Б.М.

Море позитивних емоцій та естетичної насолоди в святковій програмі природничого факультету подарували в поетичних рядках та запальному танку ''Ляльки'': Гончарова Анна,Гончарова Анастасія,Олефіренко Ярослав,Пащенко Катерина,Бесарабов Данило, Черниш Анастасія.

Пісенний дарунок талановитого співака Олійника Олександра зірвав шквал гучних оплесків та вигуків ''БРАВО''.

Учні та вчителі отримали слова вдячності від декана факультету Гриньової М.В. за творчий дарунок.

P.s. фото знаходится в файлі''ПОДАРУНОК ОСВІТЯНАМ МІСТА''
Переглядів: 557 | Додав: tatyana | Дата: 09.12.2011 | Коментарі (0)

Традиційними стали уроки доброти, що проводяться в 4-Б класі Полтавської спеціалізованої школи I-III ступенів № 3 вчителем Луценко О .В. спільно з співробітниками відділу естетичного виховання обласної дитячої бібліотеки ім. П. Мирного.

5 жовтня 2011 на такий урок до учнів завітав член Національної спілки письменників України поет Нечитайло Іван Якович. Митець розповів дітям проо свій творчий доробок, що складається із 17 книг. Поет познайомив учнів з віршованою повістю "Вічно молода Марія" та поемою "Небом осяяна", які присвячені нашим славетним землякам - художниці Марії Башкірцевій та юному таланту Саші Путрі.

Діти підготували усний журнал "Прагнемо вершин добра", до складу якого увійшли власні оповідання, притчі, вірші, казки учнів про добро, про свої добрі вчинки, де вони висловлювали свою думку: у здатності творити добро, бути честними, милосердними й щирими, люди споконвіку вбачали красу душі.
Переглядів: 808 | Додав: tatyana | Дата: 09.12.2011 | Коментарі (0)

27 вересня відбулося перше засідання міської творчої групи вчителів іноземних мов "Технології розвитку критичного мислення на уроках іноземної мови".

Члени творчої групи визначили основні завдання: упровадження в навчально-виховний процес іноваційних методик і технік, трансформування наукових ідей у практику діяльноті вчителя; участь у дослідницькій роботі; розробка чіткої системи роботи щодо поліпшення фахового та методичного рівня педагогічних кадрів, підготовка їх до роботи в сучасних умовах модернізації структури та змісту освіти в Україні; підвищення рівня навчальних досягнень учнів.

Заступник директора школи з поглибленного вивчення іноземних мов Клименко Л. М. презентувала роботу шкільного методичного об'єднання та представила структуру-модель за методикою розвитку критичного мислення.

Засідання творчої групи проходило в інтерактивній формі. До складу групи ввійшли представники 32-х шкіл міста.

Керівник творчої групи Вовченко О. М., вчитель німецької ... Читати далі »
Переглядів: 554 | Додав: tatyana | Дата: 09.12.2011 | Коментарі (0)

З нагоди 170-річчя з дня народження Михайла Драгоманова у стінах Полтавської спеціалізованої школи №3 було проведено учителем Тихоненко Н. І. урок української літератури у форматі "усний журнал”, присвячений життєвому та творчому шляху визначного земляка.

У затишному приміщенні бібліотеки під музичний супровід розпочалося знайомство 10-класників з однією з найславетніших постатей України (тим більше, що життєвий шлях М. Драгоманова тісно пов'язаний з Полтавою, зокрема з Першою чоловічою гімназією в Полтавській губернії).

На засідання усного журналу всі присутні поринули в атмосферу сер. XIX ст., згадали батьківщину Драгоманових - Гадяч, звернули увагу на вагому роль батьків у вихованні дітей (як згадував сам Михайло Петрович: "Щиро повинен я дякувати батькові своєму за те, що він розвинув у мені інтелектуальні інтереси та що між нами не було розладу морального і боротьби…”).

А для багатьох учнів несподіваною новиною було повідомлення про те, що М. Драгоманов протя ... Читати далі »
Переглядів: 646 | Додав: tatyana | Дата: 09.12.2011 | Коментарі (0)

Пошук
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Часы
Личный кабинет

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!
Образование